BG EN

Маркетингът на "Интеркоафюр"


Като непосредствен участник в международната маркетингова дейност, асоциацията Интеркоафюр осъществява необходимите действия за развитие и подобряване на майсторството и обогатяване на творческите идеи на всеки член на асоциацията.

Колекции:

Пролет /Лято
Есен/Зима
Тези колекции от прически се създават в Париж два пъти в годината от най-известните международни стилисти. Те отразяват последните тенденции в модата и са олицетворение на елегантността. Всеки член на Организацията получава пълен набор от снимки и постери от всяка колекция. Те се изпращат и до пресата по целия свят.

Световното ревю:

Това е едно от най-важните събития в живота на "Интеркоафюр". Провежда се в Париж през септември и дава прекрасна възможност на всички не само да се запознаят с най-известните световни стилисти и да ги видят в действие, но и да се насладят на едно наистина качествено модно шоу.
Благодарение на фондацията "Гийом" много млади коафьори да покажат своите умения на сцената и да правят първите си стъпки по пътя към успеха.
Световното ревю е събитие с огромно значение за световното коафьорско изкуство и се отразява широко в пресата.


Средствата за общуване:

Списание "Интеркоафюр"
Изпраща се до всички членове на Организацията. Изданието е чудесно средство за общуване между салоните и техните клиенти, в него се дава информация за професионалните събития, представят се прочути стилисти.

Преса

Благодарение на най-известните издания и списания "Интеркоафюр" става все по-популярен по целия свят. Година след година организацията не слиза от страниците на печатните издания.

Адресна книга

При желание за обмен на опит или общуване с колегите, всеки член на асоциацията може винаги да намери необходимата информация по телефон или e-mail от централния офис в Париж.